TrainingVerdiepende training (zesdaagse)

Twee keer per jaar organiseren we in een periode van drie maanden een zesdaagse training voor diegenen die echt de diepte in willen gaan rondom de basisprincipes van het gedachtegoed. De training heeft inmiddels tien keer plaatsgevonden in het prachtige Kloosterhotel ZIN.

Thom Verheggen begeleidt de training en Wouter Hart, Marius Buiting, Ruud Klarenbeek, Wim Verschuren en Remko Sietsma treden op als gastdocenten. De kosten voor de training bedragen 2450 euro en 545 euro locatiekosten – vrijgesteld van BTW*. Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden voor deze training.

De volgende training vindt plaats in het najaar van 2017:

27 + 28 september
24 + 25 oktober
28 + 29 november

Wil je meedoen of op de hoogte gehouden worden? Stuur dan even een berichtje

Training ondersteunende diensten (driedaagse)

“Hoe ondersteunende diensten weer ondersteunend worden”

Hoe komt het dat in de meeste organisaties de ondersteunende diensten niet meer als ondersteunend worden ervaren maar als té sturend en té veel gericht op standaardisatie en bureaucratische oplossingen? Hoe kunnen ook de ondersteunende diensten mee in de beweging waarin het eigenaarschap weer dichter in de praktijk komt te liggen? En bovenal: hoe wordt een ondersteunende dienst weer echt ondersteunend?

Samen met de JP van den Bentstichting ontwikkelden we hiervoor een speciale training die we uitsluitend incompany aanbieden. Een tipje van de sluier in de vorm van drie tips, vind je hier.

De training wordt telkens begeleid in een combinatie van praktijkervaring vanuit JP van den Bent – Betty Geijtenbeek of Anita Story – en het gedachtegoed van Verdraaide organisaties – Thom Verheggen, Jan van Baardewijk of Suzan Knippenberg. Neem even contact met ons op voor meer informatie.

* Om de trainingen zo betaalbaar mogelijk te houden, hebben we ons ingeschreven bij het CRKBO. Dit betekent dat we erkend zijn als beroepsopleider en onze opleidingsactiviteiten vrij van BTW kunnen aanbieden. Dit scheelt 21% en we hoeven vrijwel geen concessies te doen aan hoe wij werken dus dat dient onze bedoeling. Hier kun je onze algemene leveringsvoorwaarden vinden.