bewegingMensen die het boek gelezen hebben, willen daar vaak meer mee. De draai in de samenleving maken kan niemand alleen. Het kan helpen daar anderen in te ontmoeten, daar samen in te leren en te doen en er samen een stem aan te geven in Nederland.

In de afgelopen maanden zijn we in gesprek gegaan met mensen van verschillende organisaties om te onderzoeken waar behoefte aan is als we het hebben over ‘beweging’. De behoeftes zijn zo divers, dat we ervoor gekozen hebben om een aantal suggesties voor te leggen, zoals:

Branchebijeenkomsten

Samen met andere professionals, leidinggevenden en/of bestuurders uit jouw branche aan de slag gaan met branchespecifieke vragen.

Regio- of Ketenbijeenkomsten

Samen met andere professionals, leidinggevenden en/of bestuurders uit jouw regio (wellicht specifiek binnen de keten van jouw organisatie) onderzoeken hoe jullie elkaar kunnen versterken en op deze manier je regionale netwerk vergroten.

Verdieping op thema’s

Stoeien met instrumentarium of vakspecifieke onderwerpen, samen met andere specialisten met een VO-bril. Denk bijvoorbeeld aan Kwaliteit, Finance, Planning & Control of HR.

Publicaties uitbrengen

Het verzamelen van goede en/of juist schrijnende voorbeelden binnen jouw branche, keten, regio en/of thema om ideeën te verder te verspreiden.

Na de vele lezingen die Wouter en anderen in de afgelopen jaren hebben gegeven, hebben we een behoorlijk netwerk opgebouwd van mensen en organisaties die de pijl willen omdraaien. We geloven dat we met elkaar een vervolgstap kunnen zetten. Wil jij het initiatief nemen om, samen met ons, mensen bij elkaar te brengen? Neem dan contact met ons op.

Zie ook: mee doen.