TrainingVerdiepende training (zesdaagse)

Twee keer per jaar organiseren we in een periode van drie maanden een zesdaagse training voor diegenen die echt de diepte in willen gaan rondom de basisprincipes van het gedachtegoed. De training heeft inmiddels twaalf keer plaatsgevonden in het prachtige Kloosterhotel ZIN.

Thom Verheggen begeleidt de training en Wouter Hart, Marius Buiting, Ruud Klarenbeek, Wim Verschuren en Remko Sietsma treden op als gastdocenten. De kosten voor de training van drie keer een tweedaagse bedragen 2450 euro en 645 euro locatiekosten – vrijgesteld van BTW.

De training van het najaar 2018 is inmiddels vol. De data van de eerstvolgende trainingen – steeds met overnachting – zijn:

Voorjaarstraining 2019:

13 en 14 februari
13 en 14 maart
10 en 11 april

 

Najaarstraining 2019:
25 en 26 september
30 en 31 oktober
27 en 28 november

 

Wil je meedoen, meer informatie of op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten. Deelnemers zijn vaak leidinggevenden en adviseurs uit maatschappelijke organisaties. We verwachten voor de training dat je het boek Anders Vasthouden hebt gelezen en je een opende en zoekende houding mee brengt.

—————–
* Om de trainingen zo betaalbaar mogelijk te houden, hebben we ons ingeschreven bij het CRKBO. Dit betekent dat we geregistreerd staan als beroepsopleider en onze opleidingsactiviteiten vrij van BTW kunnen aanbieden. Dit scheelt 21% en we hoeven vrijwel geen concessies te doen aan hoe wij werken dus dat dient onze bedoeling. Hier kun je onze algemene voorwaarden vinden.