TrainingVerdiepende training (zesdaagse)

Twee keer per jaar organiseren we in een periode van drie maanden een zesdaagse training voor diegenen die echt de diepte in willen gaan rondom de basisprincipes van het gedachtegoed. De training heeft inmiddels dertien keer plaatsgevonden in het prachtige Kloosterhotel ZIN.

Thom Verheggen begeleidt de training en Wouter Hart, Marius Buiting, Ruud Klarenbeek, Wim Verschuren en Remko Sietsma treden op als gastdocenten. De kosten voor de training van drie keer een tweedaagse bedragen 2450 euro en 785 euro locatiekosten – vrijgesteld van BTW.

De training van het najaar 2019 is inmiddels vol. De data van de eerstvolgende training – steeds met overnachting – zijn:

Voorjaarstraining 2020:
12 en 13 februari
11 en 12 maart
8 en 9 april

Wil je meedoen, meer informatie of op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten. Deelnemers zijn vaak leidinggevenden en adviseurs uit maatschappelijke organisaties. We verwachten voor de training dat je het boek Anders Vasthouden hebt gelezen en je een opende en zoekende houding mee brengt.

—————–
* Om de trainingen zo betaalbaar mogelijk te houden, hebben we ons ingeschreven bij het CRKBO. Dit betekent dat we geregistreerd staan als beroepsopleider en onze opleidingsactiviteiten vrij van BTW kunnen aanbieden. Dit scheelt 21% en we hoeven vrijwel geen concessies te doen aan hoe wij werken dus dat dient onze bedoeling. Hier kun je onze algemene voorwaarden vinden.