Het begon met één interview

Wouter Hart en Marius Buiting leerden elkaar kennen via de eerste mentor van Wouter, Dr. Ing. Teun Hardjono. Het begon met één gesprek, waarna talloze gesprekken, discussies en uitwisselingen volgden. De basis van een gezamenlijke visie van Marius en Wouter werd gelegd.

Het boek

Deze gezamenlijke visie vormt de basis van het boek dat in 2012 is uitgekomen. De reacties waren overweldigend! Verschillende organisaties, voornamelijk in de publieke sector, herkenden zichzelf in het gedachtegoed en wilden er meer over weten. Zowel Marius als Wouter werden en worden daarom regelmatig gevraagd om lezingen te geven over het gedachtegoed.

Behoefte aan verandering

Organisaties wilden zelf ook aan de slag met het gedachtegoed. Bouke van der Weide Jansen, Merlijn Bailleux, Thom Verheggen, Betty Geijtenbeek, Jan van Baardewijk, Naomi Klok en Frank Pieters hebben inmiddels ruime ervaring met het begeleiden van organisaties in het omdraaien van de pijl. Zij zijn zelfstandige professionals die dicht bij Wouter staan en van nature dicht tegen het gedachtegoed van Verdraaide organisaties aan werken.