Mee doen

Van boek naar beweging. Doe je mee?

Hoe zou het zijn om met een paar honderd maatschappelijke instellingen een andere manier van accountancy af te dwingen? Hoe zou het zijn om die beslissers in je eigen regio te kennen die ook willen staan voor de bedoeling? Hoe zou het zijn om met vakgenoten op te trekken die ook jouw vak in het licht van de bedoeling willen herzien?

We zijn begonnen met het bij elkaar brengen van een aantal topbestuurders in Nederland. Uit iedere branche één: een politiechef, een gemeentesecretaris van een van de grote vier gemeenten, een directeur Veiligheidsregio, een bestuurder uit de langdurige zorg en uit vanuit een ziekenhuis, een topsporter, twee bestuurders van woningcorporaties en zo nog een aantal bestuurders en directeuren die samen willen bouwen aan het omdraaien van de pijl.

Per branche zijn we begonnen om een coalition of the willing te starten en het samen leren daarin te gaan faciliteren. Met intervisie, met ICT-ondersteuning en met training waar nodig. Samen leren, samen doen, omdat niemand dit alleen kan.

Is jouw organisatie bezig terug te gaan naar de bedoeling? Wil jij mensen binnen je branche, keten, regio of binnen een bepaald thema bij elkaar brengen? Voedt onze beweging en laat je voeden.

Zie ook: Van boek naar beweging

Laat hier je gegevens achter:

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw vraag/opmerking

* erg handig om te weten

Je gegevens zijn veilig bij ons en wij respecteren je privacy.